Nu half augustus 2016 denken we dat we al het ongedierte wel gehad hebben. Maar nu komt straks de wespenplaag er nog achteraan.Ā Wij van ongediertebestrijdingoffertes.nl denken dat wij er nu in 2016 wel eens heel veel last van zouden kunnen krijgen.

We hebben een winter gehad waar bijna geen noemenswaardige nachtvorst is geweest en de winter was over het geheel genomen erg mild. Dit zorgt ervoor dat veel Koninginnen de kans krijgen om een nieuw wespennest te starten.

De vele regenval van de afgelopen maanden kan er voor zorgen dat het misschien nog wat gaat meevallen met de overlast. Wespen zijn namelijk gevoelig voor hevige regenval. Bij een heftige regenbui komt het voor dat tot 80% van de wespen niet terugkeert naar het nest. Wespen kunnen dan namelijk gedesoriƫnteerd raken en keren dan niet terug naar het wespennest. Dit wespennest gaat dan ten gronde. Heeft u toch last van een wespennest bij uw woning? Vul dan snel uw gegevens in en ontvang tot 6 offertes van wespenbestrijders. Zo kunt u de beste prijs kiezen en bent u snel van de wespenplaag af.