Ongediertebestrijding offertes vergelijken
Bespaar tot 40% ongediertebestrijding kosten in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend
Vergelijk Ongediertebestrijding offertes
Bespaar tot 40% in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend
Vergelijk Ongediertebestrijding offertes
Bespaar tot 40% in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend

Houtworm, wat is dat eigenlijk?

Houtworm is een verzamelnaam voor een aantal torren en kevers die beschadigingen aan hout toebrengen. De huisboktor, spinhoutkever, houtkever en de bonte knaagkever. De term houtworm wordt gebruikt voor de larve fase van het insect. Als larve boort de worm gaten in het hout en eet het zelfs hout. Houtworm bestrijden is dan ook essentieel.

Houtwormbestrijding begint bij onderzoek

Houtworm kan een ernstige bedreiging vormen voor hout in huizen, kerken, schuren etc. Door de worm wordt de constructie zwakker en dit kan zelfs leiden tot instorting! Houtwormbestrijding is daarom van essentieel belang wanneer u houtworm constateert. Voordat de specialist met houtwormbestrijding begint zal eerst worden onderzocht om de mate van het houtwormprobleem te bepalen. Tijdens dit onderzoek wordt ook gecontroleerd op vervolgproblemen als houtrot of vocht. Dit onderzoek zal uitwijzen om welke houtworm plaag het gaat en hoever het is verspreid. De juiste behandeling voor houtwormbestrijding wordt dan gekozen.

Houtworm bestrijden offertes vergelijken

Houtworm bestrijden gebeurt door ten minste één fase van de ontwikkeling van het betreffende insect aan te pakken. De houtworm plaag zal snel onder controle worden gebracht, maar omdat de kevers een lange levenscyclus hebben kan het meer dan een jaar duren voordat de houtwom volledig bestreden is. Houtworm bestrijden gaat doorgaans door het injecteren van een vloeistof dat in de houtwormgaten wordt geïnjecteerd. De prijs van houtwormbestrijding kan flink uiteen lopen. Vergelijk hier tot 6 offertes van gespecialiseerde bedrijven. Ontvang direct offertes en kies snel de juiste houtworm bestrijders!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.