Ongediertebestrijding offertes vergelijken
Bespaar tot 40% ongediertebestrijding kosten in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend
Vergelijk Ongediertebestrijding offertes
Bespaar tot 40% in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend
Vergelijk Ongediertebestrijding offertes
Bespaar tot 40% in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend

Muizenplaag of muizen in huis?

Muizen in huis? Ten eerste is het natuurlijk beter om ervoor te zorgen dat muizen niet in huis komen. Dit doe je door alle gaten die je in huis hebt te dichten. Binnenmuren, buitenmuren, plafonds, vloeren, alles moet dicht zitten. Dan zorg je er namelijk voor dat muizen ook niet binnen kunnen komen en een plekje om te wonen kunnen zoeken. Vervolgens kun je het beste alle voedsel op een afgesloten plek bewaren. Dat kan zijn in plastic bakken. Heb je toch muizen in huis? Dan moet je ook het voedsel goed verstoppen en zorgen dat alle plekken in huis goed schoon blijven. Heb je last van een muizenplaag? Lees dan de volgende tips.

Muizen bestrijden doe je zo

Muizen bestrijden is een klusje waar veel mensen al mee te maken zullen hebben gehad. Muizen komen helaas vaak in de winter voor, omdat ze dan op zoek gaan naar warme plekjes en dit is vaak binnenshuis. Doordat muizen ontzettend klein zijn, kunnen ze zo het huis binnenkomen en zich daar voortplanten. Een muizenplaag is dan zo een gevolg en dat wil je eigenlijk voorkomen. Als je echter muizen in huis hebt, is het zaak om zo snel mogelijk te handelen, voordat ze zich nog verder voortplanten. Wat kun je het beste doen om muizen te bestrijden?

Kom je niet van de muizenplaag af? Als muizen in huis zitten, zullen ze ook nog wel even blijven. Je hebt dan een aantal keuzes, of je zet gif neer, waar de muizen van zullen eten en ze gaan dan dood in hun holletje, of je zet vallen neer, zodat je ze vangt. Je hebt ook muisvriendelijke vallen, waarbij de muis wordt opgesloten en daarna kan je hem dus weer uitzetten. Als het probleem echter heel groot is, kun je beter ongediertebestrijding inzetten.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.