Ongediertebestrijding offertes vergelijken
Bespaar tot 40% ongediertebestrijding kosten in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend
Vergelijk Ongediertebestrijding offertes
Bespaar tot 40% in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend
Vergelijk Ongediertebestrijding offertes
Bespaar tot 40% in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend

Mollen bestrijden, is een mollenklem de enige remedie?

Mollen bestrijden en verjagen is een lastig verhaal, maar het hoeft niet moeilijk te zijn. In de artikelen op deze website wordt uitgelegd hoe je op gemakkelijke wijze kan mollen bestrijden, zonder mollenklemmen.

Wil je graag mollen bestrijden, omdat je er last van hebt in huis? Mollen verjagen is nogal een klusje waarbij veel mensen professionele hulp vragen. Mollen zitten in je tuin en zorgen daar voor rotzooi, doordat ze naar boven komen en daarmee de grond of het gras verpesten. Daarom wil de tuinliefhebber de mollen liever niet in de tuin hebben. Er zijn een aantal manieren waardoor je van ze af kan komen. Die staan hieronder beschreven.

Mollen verjagen met geur, geluid of trillingen

Ten eerste kun je geur gebruiken om ze af te schrikken en te verjagen. Ze houden niet van bepaalde geuren, zoals de geur van een keizerskroon of de geur van een kruisbladwolfsmelk. Deze planten kun je in de buurt zitten van waar de mollen zitten. Je kunt ook geluid gebruiken bij het mollen verjagen. Dit doe je door flessen zonder bodem in de grond te plaatsen zodat er wind door heen gaat. Ook trillingen kun je gebruiken om mollen te verjagen, dit doe je met specifieke apparaten.

Professionele hulp gebruikt niet altijd mollenklemmen

Als dit allemaal niet helpt en het probleem is veel groter dan één mol, dan kun je het beste professionele hulp inschakelen. Zij kunnen je vervolgens helpen bij het mollen bestrijden. Dit kan zonder deze dood te maken. Als je hardnekkiger te werk wil gaan, kan je werken met een mollenklem. Deze vangt en doodt de mollen. Het is maar net wat je voorkeur heeft en hoe groot het probleem is. Als het probleem groot is, is voor te stellen dat je de meest hardnekkige methode kiest om van de mollen af te komen.

Als je er zelf niet meer uitkomt, is professionele ongediertebestrijding altijd mogelijk om mollen te bestrijden en zij hebben ook de beste kennis om je te kunnen helpen met het probleem.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.