Ongediertebestrijding offertes vergelijken
Bespaar tot 40% ongediertebestrijding kosten in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend
Vergelijk Ongediertebestrijding offertes
Bespaar tot 40% in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend
Vergelijk Ongediertebestrijding offertes
Bespaar tot 40% in 1 minuut
Gratis – Vrijblijvend

Kakkerlakken bestrijden, een plaag in huis

Een kakkerlak in huis vinden, is geen pretje. Dit betekent al gauw dat er meerdere in huis rondlopen. Ze planten zich razendsnel voort en zijn schadelijk voor de gezondheid. Een kakkerlak verspreidt bacteriën, ziektekiemen en schimmels. Ze scheiden een muskusachtige geur af en verschuilen zich in kieren, ventilatiekanalen en op warme vochtige plekken in huis. Zelf kakkerlakken bestrijden, is haast een onmogelijke opgave. Door de snelle voortplanting heb je al snel te maken met een ware plaag. Het is daarom beter om een professional in te schakelen, die verstand heeft van kakkerlakken bestrijden. Een kakkerlak is wel het laatste wat je in huis tegen wilt komen. Als je een kakkerlak tegenkomt in huis, dan gaat het meestal om de duitse kakkerlak.

Duitse kakkerlak erg lastig te bestrijden

Een veel voorkomende kakkerlak in Nederland, als het gaat om kakkerlakken bestrijden, is de duitse kakkerlak. Oorspronkelijk komt deze kakkerlak uit de tropische gebieden, maar door de vele toeristen die op reis gingen, heeft de kakkerlak zich wereldwijd kunnen verspreiden. Door zich te verschuilen in koffers, tweedehands artikelen en dozen, heeft de duitse kakkerlak zich snel kunnen verspreiden. Dit soort kakkerlakken herken je aan een aantal kenmerken. Hij wordt circa 2,5 centimeter groot en heeft een ovale schild met 2 zwarte strepen over de lengte. Ze kunnen niet vliegen, maar ze zijn erg snel. Dit maakt kakkerlakken bestrijden erg lastig.

Kakkerlakken bestrijden

Om te voorkomen dat je last krijgt van de duitse kakkerlak, is preventie belangrijk. De kakkerlak houdt van zoete etenswaren en warme vochtige ruimtes, zoals de koelkast motor. Door het goed schoonhouden van de keuken, geef je de kakkerlak geen aanleiding om jouw huis te betreden. Zelf kun je kieren naar buiten dichtmaken en ventilatiekanalen dichtmaken met een rooster, zodat er geen beestjes doorheen kunnen. Als je een kakkerlak gezien hebt of de eierschalen, uitwerpselen en afgevallen huid ervan, schakel dan altijd een specialist op het gebied van kakkerlakken bestrijden in. Door tijdig actie te ondernemen met het kakkerlakken bestrijden, stop je de kakkerlak plaag snel en effectief. Alle ruimtes worden op een professionele wijze behandelt, dit doodt de kakkerlak en voorkomt dat de eitjes van de kakkerlak uitkomen.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.